Khamis, 14 April 2011

happy besday my future husban..15 april!


Assalamualaikum

happy besady sayang! yg ke 25..

ayat dibawah..luahan hati for si die..(xnk baca sila abaikan..heee)

foR my sAYANG :
selamat hari lahir buat sayang yang ke 25 tahun..semoge dipjgkan umur, sihat badan dan dimurahkan rezeki..(ayat biasa dgr..heee)..and insyallah akan menjadi hasband yg baik buat ayg..and mendidik ayg jadi isteri yang solehah..amin...

besday sygg hari ni..but we cant celebrate together..lagipun this year pun kita tak berjumpe lagi..nanti kte celebrate ok darling..ohh 49 hari je lagi..kte akan di sahkan menjadi suami isteri..dan tempuh hidup bsama..

1 lagi, 1 hapy news, syg dah ada kat air port..yeahhhh balik malaysia!..alhamdulillah..so darling, cpt2 buat kursus kawen yeee..nanti on may kte jumpe..yesss, really miss u!

gambar lama..rindu nk update gambar baru with u syg..

2 comments:

mizzNeeja berkata...

wahhh sis,your fiance punya bday april jugak yee....hehe fiance neeja pun april jugak..hari tu 5 april...sama ja nasib kita tadapat celebrate sebab bjauhan...btw sangat2 teringin ke wedding sis tapi jauh hehe...nevermind neeja tengok kat blog sis ye :)

wawan berkata...

Happy Birthday!! Ok. Belated =P HEHEHE Shila.. Saya tengah pening cari kedai kad kawen ni.. Buleh tolong suggest tak kedai kad kawen yang best? Shila buat kad kat mana ek? Jangan kata Bandung pleaseeee Kata la buat kat tempat lainnnn =P