Jumaat, 11 Februari 2011

nurulain8888


Assaalamualikum

hari ini hari jumaat..ehhh2..mcm org tak taw pulakkan..heeee..saje nak umumkan hari ini hari cuti bg negeri kelantan tmpat shila study ni dan negeri2 yg sewaktu dgnnya okey..so, ari ni tak buat apa just layan cite korea Hello Miss until the end, then merayap ke blog2 utk dibaca..

comform korang tertanya-tanyakn..sape kah gerangan si cantik kat bawah ni..& apa kene mengena ngan shila..heeeee..nothing..tadi shila singgah gak ke belong ain yg cute ni...actuly,mmg selalu singgah her blog...kalo shila tak ckp pun u guyss kenal dah kn kn ain comel ni kan....^^

hmmm apa kata u guysss tgk je dlu k pic cik ain cantik ni..kat bawah t shila story lg..okkk skroll pless..



her header blog..


love tis picx!

bagai pinang dibelah dua kn kn..
sweet lah bakal pegantin ni..

( ^^ )


ha yg shila nk storynya, shila selalu baca entry2 pos cik ain comel ni..hari ni shila singgah tetibe dgn mata sepet shila ni tergamam tgk list kat tepi blog ain..ehhh2, my blog..tetibe jadi shy shy kucing jap...haha..malu!...inilah post shila yg shila snipping tools je dr blog cik ain chantisss ni..

tq dear..^^

b4 shila kipnep her picx..shila dah send msg her belog..heeeee..bytway, u guys singgah lah belog ain..she so cute, stlyle, and chantik..=)

3 comments:

its ME! berkata...

akak comel sesangat!

nurul berkata...

thnks for the entry shila!!
mmuah mmuahhh :)

mawar liar berkata...

salam..for your infomation. .at m.mtweeter.com. .ada yg copy pic nurul ain..dah berthun2 dia memakai gambar nurul...sehingga org2 kat sana percaya yang itu adalah gambar dia..harap maklum.