Khamis, 7 April 2011

dulu pakai seluar saiz 29 1/2..sekarang??


Assalamualikum


from the tittle : dulu pakai seluar saiz 29 1/2..sekarang???

29 1/2??..ouchhh, comfrom dlm kepala korang kata.."ehhh,gemokksssnya shila ni"..kan kan..taw dah..hehe..tak pon, " 29 1/2??kecik lagi pinggang saya dr shila ni "heee..ok2 shila fhm!..mmg shila gemokksss..dan sedaya upaya mau kurus!..

haaa bercakap pasal kurus ni..shila nk sgt kurus..azam??dah berapa thn dah berazam nk kurus nk kurus..tp mkn still sama..mama ajak joging ohhh malasnya!..heee..tu lah akibatnya yeee..every year, smp je thn baru..azam shila yg pertama NK KURUS weehhhh..tp hampeh..dan sgt benci dgn penimbang..haha..penimbang pun jadi masalah ke..ishh cik shila ni...

so tis year, mmg tekat sgt2lah..sbb nak naik pelamin lah katakan..alhamdulillah..turun jugak!..walaupun pinggang shila tak sekecik rozita che wan yang cun tu..kalo u all nk taw, designer shila ckp pinggang rozita che wan 24 jeeee..mcm ank darakan..shila pun xdpt mcm tu..


now shila hapi lah sbb seluar pun dah longgar..dulu 29 1/2 skrg dah boleh pakai 27,26 1/2,dan 26..next post nanti shila sharekan k apa shila wat tuk betul2 kurus sikit..=)


peace!!
*picx time besday kwn shila..

3 comments:

Marya Hana . berkata...

RCW pinggang kerengga..

adeh T.T nanges..
jeles.

shila berkata...

To Marya Hana : haah..kecik je kan pinggang die..jeles jugak!..=)

Anje berkata...

dear..cpt2 bg tips..can't wait to follow..hehe