Selasa, 9 November 2010

haji


Assalamualikum

ohhh mlm2 mcm ni apa pulak mood nk update belog yg terbengkalai ni..heee..baca buku amatlah m.a.l.a.s kn! ishhh2x!...ni nk storyy morry shila hantar sedare nk p haji..auntie ni dua pupu mama..so ank dia 3 pupu shila lah kan..shila panggil auntie ni makteh..mama mmg rapat ngan makteh ni sejak kecil..so ni ada kesempatan, tu mama pun nak join hantar ke kelana jaya kot kalo x silap..ehh lupe pulak! haha yg shila taw hantar kat tabung haji..

u guys tgk je la gambar k..mls pulak nk taip pjg2 mlm ni..shila cite sikit2 yeeee..^^


pakteh wahid + mak teh ina
7 cahaya mata
5 boys + 2 gul


3pupu shila..Anis Sofiea


ni pulak ank makteh no 3 n last..
sian shila tgk ahmad (ank last tu!) termenung je dari tadi..

abg2 dia asyik suruh dia berkepit ngan mak dia nanti rindu..
yelah selalu ahmad tido ngan mak..
"sabar ye ahmad..nanti 4 abg n 2 kakak jaga ahmad..40 hari je mak pergi tak lama pun"
itulah pesan mak kpd ank bongsu



mama + makteh


abg yg kedua meredakan adik yg 2nd last menaggis..
"sabar2..abg ada! "


pak teh memeluk rabiatul kakak dan adek ahmad..
ahmad baru je darjah 3


anak perempuan last mak teh


ahmad!..


ohh cahaya ilahi di atas kepala shila...(haha perasan!)


ngantoknya!

at satey kajang


abaikan muke shila yg monyokkk tu...haha..
xsempat nk senyum..=)


2 comments:

mEiZ SHA berkata...

nape x bgtau dtg..ninie ada kat tbg haji tu..:)

shila berkata...

ye ke??ohh kalo tak boleh kte jumpe kan sygg..=)