Jumaat, 12 November 2010

54kg??


*muke comot tanpa make up *


Assalamualikum

pembuka bicara..selamat pagi..hadirin hadirat sekalian..hahaha..poyo!..hye guyss! morning..kompom dari title u guys taw kan apa tu??...tu lah masalah skrg..berat shila makin hari makin naik..ohh harap maklum shila sedang mengumpul 6pex yerkk di bahagian perut..heeee..

ohh jgn tak percaya mmg benar! true! sy gemuk kn kn...walaupun

Ramai kata okey..
Ramai kata ehh badan da elok.
Ramai kata, ok la bdn mcm ni shila..ramai kata nk kurus lagi??.
dan BMI pun nak berkata jugak.haha .BMI kata shila normal..

tapi
shila rasa sgt2 gemuk!..
xberkeyakinan pulak nk berjln..
apa2 lah..



nk dgr story, Si Ibu dan Si Anak tak?

pagi-pagi, before si anak ni p masuk toilet p mandi..
Si Anak : Mama rasa berat kak long berapa sekarang??
Si Ibu : 53kg kan?
Si Anak : Salah ! try la lagi...
Si Ibu : 55kg ??
Si Anak : Salah sambil menggeleng kepala..
Si Ibu : abis tu berapa?
Si Anak : sambil senyum2..yang tengah-tengah la mama
Si Ibu :tengah-tengah apa?mama tak faham la kak long..
Si Anak : tadikan mama kata 53 dan 55..
Si Ibu : ohh 54kg lah ni ye..sambil tersenyum-senyum
Si Anak : anggung dgn laju..terus p mandi..haha

tu lah cerita Si Ibu : Yong Rapidah melayan Si Anak : Zuleeda Assila..
Cerita benar yeee..=)


2 comments:

eesyaheera berkata...

tak gemuk pun shila. serious ni. risau sebab tak lama lagi nak naik pelamin la ni ea

.::DinCma::. berkata...

salam kenal buat shila..new follower =)

berat u ok laa..normal..
sesuai ngan shila yg lawa..
risau bakal pengantin nie yaa..
sweet couple;-)