Rabu, 10 November 2010

date for weeding!


Assalamualikum

Selamat pagi..morning!..pagi ni shila nk story mengenai last meeting my family with encek tunang family utk tetapkan tarikh our weeding.. shila ingat kn nk berkumpul ngan bff then bgtaw..tp last nite mama shila dah uploud picx kat fb..so smuaorg dah taw tarikh!..haha tak jd nk wat surprise..ish3x!...

yg penting time tu shila n cik tunang tak ada..yg ada parents kami je..=)..wakil dari family shila terdiri dr tok imam kg..tok busu..n ramai lagi..haaa tgk atas tu, meeting dr org2 kuat majlis shila...^^


gambar kat atas ni my lovely mama with org2 kuat berbincang sementara tunggu org sebelah smp dari pahang darul makmur


okieesss da dpt kata sepakat!
amin!


ohhh mak mertuaku!
yg pakai wane coklat..=)


adek shila addilla n aleeya pun ada..=)

7 comments:

sop berkata...

tahniah..
semoga berjalana spt yg dirancang

misz FaTiN berkata...

congrate shila..
nnt dapat la kakak rase nasi myk shila..huhu..^_^

mEiZ SHA berkata...

waaaa dari count down tu mcm da dekat je yang..:)

Nor Liyana Sana'a berkata...

yay!!! makan nasi minyak!!!
mesti abg long As ada sekali..
heheheheh..

eesyaheera berkata...

bila tarikh nye shila? alhamdulillah semoga selamat semuanya :)

shila berkata...

sop : amin!

sis fatin: heee..thanks kakak!

miez sha : haah insyallah 4 jun next year sygg..

miss sanaa : hee..comform lah ada nanti..dtg2 taw..!

eesayeerah : insyallah 4jun next year sygg..

Cik Ika berkata...

shila!! congrate!! wahh hrap2 sume happy... jgn lupe jemput saye... penting tuh hee~~ :)