Isnin, 19 Mac 2012

Mac 2012 - cousin weeding part 2

Assalamualaikum

ok ni keesokannya pula mak ngah house at seremban (paroi)..

ha kalo u all nk taw bju2 pegantin ni dibuat sendiri ok..from A to Z..kak pija ni designer and owner at butik minaz.. seach je kat fb minaz comform keluar detail...

sgt cantik baju2 dia..dari nikah smp lah ke rumah makngah ni...semua buat sendiri.. ;)

insyallah, x lama lagi akan buka weeding bridal will coming soon from her pula taw..nk tempah baju..ke apa ke for weeding bole je nanti ...


raja sehari ;)

raja sehara..hahaha

gemukkk x shila?? comform gemukkkk!
ehhh jap nti lah cite sal gemuk tu next post ok...heeeee


ayh n mak pegantin
my pakngah n makngah!


twin!!
abg long n kak long (abg n kakak pegantin lelaki)

ha wat apa tu..??
potong kepala pegantin ka??

*harap maaf,kepala pegantin lelaki dah hilang time pegantin nk potong kek lagi taw...bkn cik abg ni buat...hehe




hubby with my cousin

*time ni shila duk sebelah husban...tetibe jejaka 2 org ni dtg...halau shila..shuuuu shuuuu...
kami nk amik gambar...

wahhh sanggup ye halau si gadis pregnant! ehemmm..hehe




family




ok finish pasal kawen...ini pula petang majlis tu...

cop2 nk cite jap!
handbag my grandmum and my mak long telah di kipnep!!!!!
location handbag: dalam umah!

;(

muke dikala petang hari

aduhhh buruknya shila... ;(

cik abg bedua ni penat siapkan pelamin pegantin sampai jam 4 pg...makala si gadis di tepi tu pula penat mengunyahhhhhh...hahaha

bukti?? mangkuk di tanggan!
kikiki

1 comments:

Tiera atira berkata...

nmpk pic kak dila dgn syamim tdi,,huhu