Isnin, 25 Oktober 2010

study week dah bermula!


Assalamualaikum

ohh study weekk..i love u..i miss u..datang jua kamu ye...haha..tu lah ayat shila slalo berkata-kata dalam hati..semua org suke bila study week menjelma..suke-suke..sebab tak ada class..tak bangun pagi-pagi..tak pakai baju kurung..ehh2..kesitu pulak shila ni.

study week dah bermula mean mata pun da mulalah kene 'stay up'..stay up?haha..lamanya tak dengar ayat tu..kalau duduk asrama pasti u guys pun taw ayat-ayat mcm tu kan..'after' lah..'prep'..'dewan mkn'..'rocall' ..heeee..sukepulak shila..lama sungguh tak dengar ayat2 macam tu..tapi stay up shila pun mata tak akan lebihnya dari jam 1 pagi..haha..

.okey inilah time table shila for this sem!hopefully shila dapatlah naikkan pointer yg telah jatuh pada sem lepas..sem ni study week 2 minggu biasanya seminggu je..so shila..amik masa ni study buka main-main..eh22..ckp katdiri sendiri pun kene tulis ke?haha..untuk u all gak.good luck guysss...good luck zuleeda assila..!

3 comments:

n a d e a berkata...

all the best for ur exam!
;)

pUAN gULA-gULA berkata...

wish u all the best shila:)

shila berkata...

to nadea : thankss sygg..

to puan gula2 : thanksss dear..^^