Jumaat, 22 Oktober 2010

"Lompat Si Katak Lompat Da Contest"

"Lompat Si Katak Lompat Da Contest"


Assalamualaikum

ohhh morning! selamat pagi guysss..shila now berada ni negeri maju..(heee,ngade sungguh! ckp melaka dah lah! haha)okey2..shila kat melaka lagi..so pagi2 ni baru berkesempatan nk check blog so shila di ajak join this contest.."Lompat Si Katak Lompat Da Contest"

hai 1st time nk try contest ni..hehe..from tajuk pun u guys dah taw kan kene uploud gambar2 lompat2..so shila dgn cerianya pagi ni menguplod picx time di batu buruk terengganu..(bermulanya story!) time ni family shila nk hantar shila ke kelantan and kami pun buat percutian ke terangganu sampailah ke kelantan..di terengganu shila stay kat batu buruk..bestlah pantai dia..=)..suke2!

di pantai tu lah shila snap2 picx ni..gambar ni di snap oleh my dearly sista addilla..okey kami pun lompat2..haha..gambar di atas gg (my cousin), hazrin(encek tunang sy!) , shila (sy la empunya blog)...

okey itu je shila nk share story morry shila kat u guysss..okey now shila nk tag :
my bff:
sellah
aisyah
zima

my housemate:
sana'a
kechiq
shima
amalina
lela
ain
dayah
aiza

(and my blogger frend..di alu2kan okey..)


yeezerrrr....!

3 comments:

FaD + iLaH berkata...

thanks shila join..waa melompat bersame hencik tunang ye..=p

mEiZ SHA berkata...

hehehe
kt xde laa gambar lompat2 nie..:)

shila berkata...

to fad + ilah : heeee..thanks jgak invate shila.=)

to sha: okey sha pasni p pantai ke mana2 p lompat2 okey...heeee^^