Ahad, 2 Mac 2014

O'hare Beauty

Assalamualaikum


selamat ptg ;) .. entry kali ni shila nk share mengenai produk terbaru di pasaran.. iaitu O'hare Beauty 
produk ni baru saja di lancarkan pd  25 Feb yang lepas.. Last Week!

tapi dah dapat sambutan yang mengalakkan alhamdulillah.. meh shila story morry tentang produk ni..

O'hare Beauty Sebutan O'hare beauty bukannya Oharay beauty tapi O'hay beauty yang  digunakan sebagai logo rasmi syarikat iaitu "O'HARE BEAUTY COMPANY". Maksud bagi O'hare dalam irish classic word adalah " Best of the best " dan dalam bahasa jepun pula adalah "Sunny day" Alhamdulilah mmg sambutan mengalakkan..bru beberapa hari keluar dah out of stok.. tp keesokkan nya stok ada kembali..so sape nk order sila lah PM laju2 ye..

Buat masa skrg pihak Hq O'hare beauty mengeluarkan 2 produk iaitu Glitterz skincare & Natural rice scrub. Untuk pembelian single Skincare rm89.90 & Natural scrub rm60.. untuk pembelian boleh call/sms/whatsupp hotline O'hare beauty 0199111440  Thanks kepada pengguna yang sudah menggunakan! 

Glitterz skincare by ohare beauty diperakui selamat utk pengguna oleh KKM 


**************************************************************************

 Haa  yang tak tahu lagi ni salah satu produk O'hare beauty "Glitterz skincare" skincare ade 3set utama night cream day cream & gluta soap . Bagus utk semua jenis kulit berminyak & kering utk melembabkan balik kulit meratakan tonakulit dan pencerahan sekata. Tiada penglupasan pada kulit bau skincare pun wangi beza dengan produk jenama lain 100% diperakui selamat oleh KKM

Harga pun sgt lah berpatutan kan ;)
xsampai pun RM90 

Apa tunggu lagi jom cube O'hare Beauty jommmmmm

*********************************************************************************
2nd produk O'hare beauty ialah Rice Scrub Dalam 1box ade 2 kegunaan body & face kandungan bahan 100% dari beras hitam & kuning mmg bgs utk scrub muke & badan utk hilangkn jerawat badan & muke etc


*********************************************************************************

Cara penggunaan yang betul ialah seperti gambar di bawah

*********************************************************************************
Testimoni







*********************************************************************************
Kepada rakan2 yang nk try produk ni bole lah call/sms/whatsupp hotline O'hare beauty 0199111440

inilah pengasas produk O'hare Beauty ni


Zuleeda Aleeya











2 comments:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)