Ahad, 8 September 2013

Majlis Pelancaran Kapal Dredger Inai Kenanga 33,335m3

Assalamualikum

hai hai..hmm 9 sep dah hari ni..ishhhhh cepatnya masa berlalu..dah habis raya dahhhh... tp kuih raya kat umah x abis lagi..hehe..x kan simpan tuk raya haji pulak..hehe

tapi ni shila nk story time raya jugak lah hari tu 22 Ogos yang lepas..husband and shila dapat invitation dari company husband Majlis Pelancaran Kapal Baru masuk Book Of Record sebab ketiga terbesar x silap..Shila teman kan husband


 Invitation kad

 Baju husband

 Topi

 Shila kene sampai ke ofis di pulau indah kol 1 lagi sbb husband salah seorg pegawai yg kene naik atas pentas..diaorg meetingggg shila pun tgu dlm kereta je lahhh yueee..

 Inilah kapal inai kenangga yang masuk book of record tu ye... besarkan.. ;)


 daddy Husna Safiya



 Husband and friends..





1 comments:

man shott berkata...

Asalam. Puan ShilaHazrin. saya berminat naik kapal ni dan ingin mencari pengalaman. saya ingin menjadi crew atas kapal. macam mana saya boleh contact company ni?
Puan boleh hubungi no ni 0147531131 or Email saya aiman_aziz26@yahoo.com. Saya bru habis belajar. Dan mencari seatime utk cadet engine.. Thanks Puan ShilaHazrin dan Suami Puan.