Isnin, 22 Julai 2013

Shooping Raya ;) stay at AnCasa Hotel & Spa KL

Assalamualaikum

morning2..sabtu lepas lepas sahur shila siap2 nk p shooping with bloved husbnd n si kecik Husna Safiya..so kami dah pilih tempat nk shooping kat KL.. Si Mommy nk penting berbuka di Food Courd Sogo..hehe sbb fav makanan mommy husna adalah Nasi Ayam BBQ Sogo!!..hehe..dari remaja sampai lah dah jadi mak org..Nasi AYam BBQ food COurd ni lah yg mommy husna idam2kan..hahaha



Dalam jam 8 lebih kami gerak dari rumah di sepang then sampai Destinasi shooping pertama iaitu Times Square ;) sampai2 kat times squre jam 9.30 pagi...ha tgk dekat je kan umah shila ngan KL 1 jam je..hehe.. tapi opssssss, 9.30 am ye smp..shooping pun x open lagi...hehehe...never mind lah kami tunggu kat luar jeee dulu pastu kol 10 bole serrrbuuuu ;)

 sambil tunggu pintu Times Square bukak apa lagi kene lah layan si kecik ni..hehe



Ok dekat 6 jam jugak kat Times Square ni dok shooping x ingat..hehe..husna safiya pun dah penat kami p cari hotel utk lenakan husna sekejap sblm p sambung shooping lagi...

 AnCasa Hotel & Spa KL

stay for 1 nite ..hehe padahal rumah ngn sini 1 jam je..tp saje nk shooping2 lagi so stay kat hotel je daddy kata ;)


Husna Safiya and ddy nk sleep dulu lah..

Then sambung shooping di sogo sbb keluar dari hotel pun dah jam 5 ptg..n terus berbuka kat sogo...yeahhhhh ya bedah bedoooooo

Makan nasi ayam yeah2..wahhh hapi si mommy husna...hehe..




keesokkan harinya


*





*



*


Bersahur di McD je..


tgk tu husna safiya main telefon hotel..hehehe aduhhh


 ok kami dah ready nk Check Out Hotel n sambung shooping di JLN TAR pulakkk..

atas permintaan mommy husna nk tgk2 tudunggg..haha tp lain pulak di belinya...hehehe


 muke dah kepenatan dari pagi smp ke ptgggg...

so duduk jap kat tangga sambil tunggu seluar Levis Daddy potong kaki seluar tu..




sampai sepang terus menuju umah mak ngah husna sbb nk bg bju raya for k.wawa mesti kene same ngn husna..hehehe




berbuka di umh mak long husna safiya...end of shooping..tp akan p shooping lagi..mcm byk je lagi nk cari kih3x.. selagi x raya..shoopinggg je lahhh keje nya


2 comments:

tenku butang berkata...

Cumeynee budak2 nii..

Done follow sini.. jom follow teman lak.. heee.. salam kenal yeaa..

http://tengkubutang.bl8gspot.com/

shila berkata...

tq ok i follow u jugakk ;)