Khamis, 1 Disember 2011

wajah2 as husband and wife

Assalamualikum

Setelah bebln2 x update so byk gak story..ni just story secara rambang k..

after 1 month married,shila dah kene tinggal dah..myhusband dah start keje..alhamdulillah dekat je so kalo rindu dapat lah jumpe kan..kalo x jauh2 aiyooyooo..hehe

tgk lah our pic k ;)




kalo berjauhan YM panyambung kami berhubung!

ramai tanya dekat shila best ke dah kawen??soalan tu mcm da wajib pulak tuk dijawab..hehe..shila pasti akan jawab..happy! bila bkwn lama mcm mana pun..rasa dah kenal sgt sgt sgt dpn pasangan tu..tp TIDAK sebenarnya taw...bila dah berkawen barulah taw perangai,sikap,romentik,dan lain2 lah yg ada pada pasangan kita tu ;)

2 comments:

Cik Bhulat berkata...

wah..ni yang hani tak sesabar nak kawen ni..hehe..tahniah..moga sentiasa mendapat keberkatan Nya n sentiasa diredhai =] cepat2 dapat baby ye =]

Nur Asilah Mohammad berkata...

nak kaweeennnn jugakkkkkk. ;p