Rabu, 20 Julai 2011

nikah 3 jun 2011


Assalamualikum

3 jun 2011..omg! shila dah jadi wife for mr hazrin..alhamdulillah..

ramai tanya shila..xde dugaan ke time bercinta? jawapan shila..xde..tp kan..dugaan shila time kami dah ada tarikh kawen..tarikh yg ditetapkan oleh kedua-due belah pihak...time tu kteorg da start...sampailah hari nikah kami still gaduh,smp nk naik masjid ni..hehe..gemuruh sgt..sbb tgh gaduh lg kan...hehehe...ohhh,alhamdulillah...skrg dah sebln bergelar wife..telah selamat di ijab kabulkan di masjid kg serkam,melaka.

u all tgk je k picx2 time shila nikah... ;)



time nk ke masjid,pakai kasut pun berdebar2 dahhhh..haha
sape2 nk amik gambar ngan shila pun dah x boleh da...tkt dah time ni..hehe


ni picx poas nikah with my family.. ;)


zuleeda aleeya...zuleeda assila and zuleeda addilla

wit my flower girl..


mas kahwin









senyum sudahhhhh..!



husband ring


3 comments:

Neeja Ami berkata...

wahhhh kakak ...sangat cantek ...am happy 4 u :)

♣dya aien♣ berkata...

selamat pengantin baru dear!!!
yeay dah lama jadi silent reader shila..
cantek nya masa hari akad nikah..
baju akad nikah shila tu cantek sgt sgt dear.. suka nyaaaa..

nurayunni berkata...

dear..cantik sgt!!!!baju tempah kt mane??